Aυτό το blog έχει σκοπό να μαζέψει τα καλύτερα widgets και gadgets, Ώστε να μπορούν να τα βρίσουν οι ενδιαφερόμενοι εύκολα και γρήγορα.
Κάτω από κάθε ένα widget που βλέπετε υπάρχει σε κουτάκι και ο κώδικάς HTML.
Με μία απλή αντιγραφή και επικόλληση το έχετε στο blog ή το site σας!
Enjoy!

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Βάλτε το widget με τα πρωτοσέλιδα στο site-blog σας

Διαλέξτε από τις 3 κατηγορίες widgets, με πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, που σας προσφέρoυμε δωρεάν, το widget που ταιριάζει στη σελίδα σας. Αντιγράψτε τον κώδικα ως έχει και επικολλήστε τον στον κώδικα σας.
Παρέχουμε την δυνατότητα συνδυασμού των widgets. Μπορούν να συνδυαστούν τα μικρά widgets με τα μεγάλα widgets, δηλαδή να πατάει ο χρήστης στο μικρο widget και να παραπέμπεται στο μεγάλο widget στην δικιά σας σελίδα. Δείτε το παράδειγμα εδώ. Αν επιθυμείτε συνδυασμό παρακαλούμε να μας αποστείλλετε το url της σελίδας σας, στην οποία θα τοποθετηθεί το μεγάλο widget και φυσικά τους κωδικούς των widgets, που επιθυμείτε να τοποθετήσετε στην σελίδα σας.
Εάν επιθυμείτε δωρεάν ειδική κατασκευή widget ή έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

<div align="center"><iframe src="http://www.protoselidaefimeridon.gr/customticker.php?category=politikes&width=180&height=225&color=444444" width="190" height="235" scrolling="no" frameborder="no" align="middle" style="padding: 0; margin: 0;overflow: hidden;  "></iframe><div align="center"><a href="http://www.protoselidaefimeridon.gr" target="blank"> </a></div></div>

Για περισσότερες επιλογές μπείτε εδώhttp://www.protoselidaefimeridon.gr/widget.php




http://www.protoselidaefimeridon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου